Bemutatkozás

Széles áruválasztékkal törekszünk a romániai  lakosok, a festőmesterek, és az építőipar kiszolgálására, de speciális termékeket is gyártunk  iparosok számára. Vállalatunk tagja Európa második legnagyobb festékipari konszernjének (vállalat csoportosulásának) az amerikai tulajdonú PPG EMEA cégcsoportnak, amely 2008-ban a SigmaKalon cégcsoport felvásárlásával jött létre

Alapcélunk
Üzleti célokra koncentrálni alapvető és elengedhetetlen, mert üzleti sikereink határoznak meg minket. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott üzletmenet valósuljon meg, olyan vevőkörünk kell hogy legyen, akik elégedetten vásárolják meg termékeinket és szolgáltatásainkat. Szakértelmünk és feladatorientáltságunk által érjük el ezt a célt.

Működés
A profi értékesítési hálózat, a kiemelkedő marketingmunka, a hatékony minőségirányítás garantálja cégünk hírnevének, (piacvezető pozíciójának fenntartását), ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk azon tevékenységeknek, amelyek segítik cégünk működésének folyamatos javítását, fejlesztését.

Értékesítési hálózat
Az országot régiókra osztottuk fel, mely mindegyike önálló raktárközponttal, árukészlettel, szállítási hálózattal és üzletkötőkkel rendelkezik.

Színkeverés
Színkeverő-gépeink népszerűsége évek óta töretlen. Boltjainkat folyamatosan szolgáljuk ki igények függvényében automata és manuális gépekkel, melyek szervizelését, karbantartását szervizmérnökeink folyamatosan végzik. A gépekkel színezhető termékeink száma folyamatosan bővül, külső-, belső falfestékek, zománc-, dekorfestékek több fajtája, de még vakolat is szerepel a repertoárban.

Fejlesztés
Célunk a kor követelményeinek megfelelő, lehető legkorszerűbb, megbízható termékek előállítása. A PPG tulajdonosi háttér biztosítja gyárunk folyamatos fejlődésének perspektíváját, hiszen a cégcsoport központi laboratóriumaiban több mint 300 dolgozó foglalkozik a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztésével. A Trilak fejlesztőgárdájának legfontosabb feladata élni ezzel a lehetőséggel és a közösen kifejlesztett legújabb eredményeket fokozatosan adaptálni a gyártás folyamataira és a termékek receptúráira egyaránt.

Környezetvédelem
(A Trilak Festékgyártó Kft.) kiemelt feladatként kezeli a környezetvédelmet, mert a jövő generációk élhető életterének biztosítása a cég filozófiájának egyik alappillére, valamint nem mellékes, hogy ez hosszú távú befektetésnek is tekinthető, ezért minden tevékenységünket ennek az elvárásnak rendeljük alá. Bevezettük az Integrált Vállalatirányítási Rendszert, amelynek keretében megújítottuk az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanusított minőségirányítási rendszerünket, valamint bevezettük az ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszert   és a munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítással foglalkozó OHSAS 18001:1999-et.