Termékeink / Fa

Aquakolor színezőpaszta és festék

Kiváló színezőerő.
Bővebb leirás
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

  Diszperzit homlokzatfesték

  Sziloxánnal erősített, vízlepergető tulajdonsággal rendelkező homlokzatfesték. Lég- és páraáteresztő, bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja.
  Bővebb leirás
  KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

   Fresco beltéri mészfesték

   Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindezek mellett oldószer és biocid mentes beltéri mészfesték. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellet a FRESCO beltéri mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus, selymes megjelenést biztosít.
   Bővebb leirás
   KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

    Fresco kültéri biomészfesték

    Természetes higiénia, öntisztuló.
    Bővebb leirás
    KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

     Héra belső falfesték

     Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő.
     Bővebb leirás

     Héra betonfesték kolor

     Járófelületre, kopásálló.
     Bővebb leirás
     KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

     Héra DESIGN effekt alapozó

     A Héra Design Effekt beltéri falfesték alapozó festéke, matt, extra fehér felületet ad. Jó fedoképessége és strukturált felülete révén megfelelo felületet biztosít a HÉRA DESIGN Effekt beltéri falfesték megfelelo felhordásához és eldolgozásához. Önmagában is használható festékként.
     Bővebb leirás

     Héra DESIGN effekthatású belső falfesték

     Antik, mediterrán hatású festék, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával.
     Bővebb leirás

     Héra DESIGN Kolor effekthatású belső falfesték

     Antik, mediterrán hatású festék, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával. Rendkívül egyszerűen felhordható.„Elronthatatlan” a festés vele. Eltünteti a fal egyenetlenségeit, hibáit ugyanakkor nagyon esztétikus hatású. Igazi kreatív élményt ad már munka közben is felhasználójának! Színkeveréshez ajánlott!
     Bővebb leirás

     Héra DESIGN márványhatású belső falfesték

     A márvány különleges megjelenését adja fal-, vagy fafelületen. Igazán klasszikus és elegáns hatást kelt. Nem csak díszítésre, hanem egyes fal- és fafelületek teljes bevonására ajánljuk.
     Bővebb leirás