Termékeink / Héra

Héra belső falfesték

Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő.
Bővebb leirás

Héra betonfesték kolor

Járófelületre, kopásálló.
Bővebb leirás
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

Héra DESIGN effekt alapozó

A Héra Design Effekt beltéri falfesték alapozó festéke, matt, extra fehér felületet ad. Jó fedoképessége és strukturált felülete révén megfelelo felületet biztosít a HÉRA DESIGN Effekt beltéri falfesték megfelelo felhordásához és eldolgozásához. Önmagában is használható festékként.
Bővebb leirás

Héra DESIGN effekthatású belső falfesték

Antik, mediterrán hatású festék, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával.
Bővebb leirás

Héra DESIGN Kolor effekthatású belső falfesték

Antik, mediterrán hatású festék, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával. Rendkívül egyszerűen felhordható.„Elronthatatlan” a festés vele. Eltünteti a fal egyenetlenségeit, hibáit ugyanakkor nagyon esztétikus hatású. Igazi kreatív élményt ad már munka közben is felhasználójának! Színkeveréshez ajánlott!
Bővebb leirás

Héra DESIGN márványhatású belső falfesték

A márvány különleges megjelenését adja fal-, vagy fafelületen. Igazán klasszikus és elegáns hatást kelt. Nem csak díszítésre, hanem egyes fal- és fafelületek teljes bevonására ajánljuk.
Bővebb leirás

Héra DESIGN metálhatású belső falfesték

Szikrázó hangulat, ragyogó design. A metál hatású festékek valóban csillogó külsőt kölcsönöznek otthonának.
Bővebb leirás

Héra DESIGN selyemhatású belső falfesték

Dörzsálló, kopásálló kivitelezésük miatt a Héra Design festékek kiállják az idő próbáját, moshatóságuk ellenére is megfelelő légzést biztosítanak a kezelt felületeknek. Válassza a Héra Design festékcsalád Selyemhatású termékeit, ha otthonát valóban modern, designos színekkel szeretné újjávarázsolni.
Bővebb leirás

Héra folttakaró belső falfesték

Segít elfedni a korom, nikotin, és beázási foltokat. Beltéri falfelületek, mészvakolat, beton festésére szolgáló termék, amely kitűnően szigeteli (izolálja) a beázásból származó foltokat, a dohányfüstös falfelületeket. Meggátolja a nikotinfoltok, a beázásokból, rozsdásodásból eredő foltok kiújulását.
Bővebb leirás

Héra homlokzatfesték kolor

Kiadós, strukturált felületre is.
Bővebb leirás
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK