Termékeink / Fedőfesték

Diszperzit homlokzatfesték

Sziloxánnal erősített, vízlepergető tulajdonsággal rendelkező homlokzatfesték. Lég- és páraáteresztő, bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja.
Bővebb leirás
KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

  Fresco beltéri mészfesték

  Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindezek mellett oldószer és biocid mentes beltéri mészfesték. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellet a FRESCO beltéri mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus, selymes megjelenést biztosít.
  Bővebb leirás
  KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

   Fresco kültéri biomészfesték

   Természetes higiénia, öntisztuló.
   Bővebb leirás
   KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

    Héra belső falfesték

    Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő.
    Bővebb leirás

    Héra betonfesték kolor

    Járófelületre, kopásálló.
    Bővebb leirás
    KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

    Héra DESIGN effekthatású belső falfesték

    Antik, mediterrán hatású festék, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával.
    Bővebb leirás

    Héra DESIGN Kolor effekthatású belső falfesték

    Antik, mediterrán hatású festék, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával. Rendkívül egyszerűen felhordható.„Elronthatatlan” a festés vele. Eltünteti a fal egyenetlenségeit, hibáit ugyanakkor nagyon esztétikus hatású. Igazi kreatív élményt ad már munka közben is felhasználójának! Színkeveréshez ajánlott!
    Bővebb leirás

    Héra DESIGN márványhatású belső falfesték

    A márvány különleges megjelenését adja fal-, vagy fafelületen. Igazán klasszikus és elegáns hatást kelt. Nem csak díszítésre, hanem egyes fal- és fafelületek teljes bevonására ajánljuk.
    Bővebb leirás

    Héra DESIGN metálhatású belső falfesték

    Szikrázó hangulat, ragyogó design. A metál hatású festékek valóban csillogó külsőt kölcsönöznek otthonának.
    Bővebb leirás

    Héra DESIGN selyemhatású belső falfesték

    Dörzsálló, kopásálló kivitelezésük miatt a Héra Design festékek kiállják az idő próbáját, moshatóságuk ellenére is megfelelő légzést biztosítanak a kezelt felületeknek. Válassza a Héra Design festékcsalád Selyemhatású termékeit, ha otthonát valóban modern, designos színekkel szeretné újjávarázsolni.
    Bővebb leirás