Despre PPG

Societatea noastră este membră a grupului PPG Architectural Coatings EMEA, care este în proprietatea firmei americane PPG.

PPG Architectural Coatings EMEA a luat ființă în 2008, în urma achiziției în totalitate a Grupului SigmaKalon. Înainte de această tranzacție,  SigmaKalon, fondată în Uithoorn- Olanda era producător global de vopsele de finisaj, în proprietatea societății de investiții financiare Bain Capital.

Profilul firmei:

* Architectural Coatings EMEA comercializează prin rețeaua proprie, și prin parteneri, vopsele decorative și alte produse decorative, destinate utilizatorilor profesionali * Prin rețeaua proprie de aproximativ 500 de centre de servicii este în relație directă cu cumpărătorii, și cu cei aproape 3000 de parteneri comerciali mici și mari * Se află pe locul doi în Europa în domeniul finisajelor decorative.

Produsele peliculogene
Produsele peliculogene decorative fabricate de PPG sunt utilizate în întreaga lume, cu ajutorul lor creându-se medii funcționale, plăcute, estetice.  Suntem furnizorul numărul doi în Europa pe segmentul produselor peliculogene decorative, fiind totodată lideri de piață pe numeroase piețe naționale de importanță cheie ale lumii. Suntem promotorii dezvoltării de noi produse și rețete, pentru satisfacerea cerințelor de piață în continuă schimbare.

Atât portofoliul nostru de produse profesionale, cât și cel destinat populației, este format dintr-o serie de produse lidere de piață. Aceste produse oferă o gamă foarte largă de soluții pentru a veni în întâmpinarea diverselor cerințe tehnice și estetice ale  ramurii industriei de vopsele, respectiv ale diferitelor țări sau segmente de piață. De exemplu, Sigma Coatings, Seigneurie, Johnstone’s, Dekoral, Trilak, Primalex și Prominent, dețin mărci de produse profesionale care le conferă calitatea de lideri de piață pe propriile piețe.

Suntem angajați în relații foarte strânse cu utilizatorii produselor noastre. Rețeaua noastră, cuprinzând aproape 500 de centre comerciale speciale, este cea mai mare din Europa, oferind posibilitatea utilizatorilor de a se aproviziona cu toate produsele de care au nevoie într-un singur loc. Totodată, rețeaua noastră proprie este sprijinită și de cei cca 3.000 de parteneri comerciali independenți. Beneficiem astfel de un avantaj unic față de ceilalți competitori din domeniu, primind feed-back continuu și informații valoroase de pe piață. Dorim să extindem modelul nostru comercial de succes și pe noi piețe. Deservim marile magazine do-it-yourself și micii comercianți din toată Europa cu produse purtând mărcile noastre, ceea ce reflectă  competitivitatea bazei noastre de producție, precum și abilitatea noastră de a reacționa rapid la noile trenduri ale pieții.

Mărcile noastre comercializate în magazinele DIY și-au câștigat reputație internațională serioasă datorită calității, gamei de culori, utilizării lor facile. Aceste produse sunt comercializate de cele mai mari grupări ale micilor comercianți și magazine independente, atingând cote de piață semnificative în numeroase țări.