Despre noi

Prin oferta noastră largă de produse ne străduim să deservim populația, meșterii zugravi, industria construcțiilor, precum și utilizatorii de produse speciale. Societatea noastră este membră a grupului american PPG EMEA, al doilea concern ca mărime în Europa în domeniul vopselelor, ce a luat ființă în 2008 prin achiziționarea grupului de firme SigmaKalon.     

Obiectivul nostru de bază
A fi concentrat pe obiectivele afacerii este primordial și esențial, pentru că succesul în afaceri este cel care ne definește. Pentru ca evoluția afacerii să fie echilibrată, clientela noastră trebuie să fie pe deplin mulțumită cu produsele și serviciile oferite de noi. Profesionalismul și focusarea pe îndeplinirea sarcinilor ne ajută în realizarea acestui obiectiv.

Funcționare
Profesionalismul rețelei de ditribuție, marketingul de clasă, eficiența sistemului calității, sunt elemente ce garantează menținerea renumelui și poziției noastre ca  lider de piață, de aceea acordăm o imortanță deosebită activităților ce propulsează continua îmbunătățire a funcționării și dezvoltării firmei noastre.

Rețeaua de distribuție
Am împărțit organizatoric țara pe regiuni, fiecare regiune având propria rețea de distribuție și proprii agenți de vânzări. Avem 2 depozite în țară, care stau la dispoziția clienților noștri cu stocuri permanente de marfă.

Colorare
Aparatele noastre de colorare se bucură de mare popularitate de ani de zile. Deservim magazinele noastre continuu, funcție de cerințele lor, cu aparate automate și manuale, și asigurăm întreținerea și service-ul acestora prin specialiștii noștri. Numărul de produse proprii, colorabile cu ajutorul acestor aparate, este în continuă creștere, gama lor cuprinzând vopsele de interior și exterior, emailuri și chiar și tencuieli.  

Dezvoltare
Scopul nostru este realizarea unor produse cât mai moderne și sigure, care să satisfacă cerințele moderne ale zilelor noastre. Perspectiva dezvoltării continue este asigurată de apartenența firmei noastre la PPG, acest grup de firme deținând un laborator central în care cei 300 de specialiști se ocupă cu dezvoltarea vopselelor pentru satisfacerea celor mai moderne cerințe. Sarcina primordială a echipei de dezvoltatori de la Trilak este de a beneficia din plin de această oportunitate, și de a implementa treptat rezultatele obținute împreună, în procesele de fabricație și rețetele produselor proprii.

Protecția mediului
Societatea Trilak consideră protecția mediului o sarcină prioritară, deoarece asigurarea unui mediu propice vieții pentru generațiile viitoare este unul din principiile filozofice fundamentale ale firmei. De asemenea, recunoscând faptul,  deloc neglijabil,  că protecția mediului poate fi privită și ca o investiție pe termen lung, întreaga activitate a firmei este subordonată acestei cerințe. Am implementat Sistemul Integrat de Gestionarea Afacerii, în cadrul căruia am reânnoit sistemul de asigurarea calității, certificat conform standardului ISO 9001:2000; am implementat de asemenea sistemul de management de mediu ISO 14001:2005 și sistemul de  management al securității și sănătății opționale ISO OHSAS 180001:1999.