Despre Noi

DESPRE TRILAK

 

Prin oferta noastră largă de produse dorim să deservim populația, industria construcțiilor civile precum și industria construcțiilor speciale. Societatea noastră este membră a grupului american PPG.

 

Obiectivul nostru principal este ca partenerii noștri și consumatorii produselor noastre să fie pe deplin mulțumiți de calitatea produselor și serviciilor oferite de noi. Profesionalismul și focusarea pe îndeplinirea sarcinilor ne ajută în realizarea acestui obiectiv.

 

Profesionalismul rețelei de distribuție, marketingul de clasă, eficiența sistemului calității, sunt elemente ce garantează menținerea renumelui nostru, de aceea acordăm o importanță deosebită activităților ce propulsează în continuu să ne îmbunătățim funcționarea și dezvoltarea companiei noastre.

 

Scopul nostru este realizarea unor produse cât mai moderne și sigure, care să satisfacă cerințele clienților noștri. Perspectiva dezvoltării continue este asigurată de apartenența companiei noastre la PPG, unde mii de specialiști se ocupă cu dezvoltarea vopselelor pentru satisfacerea celor mai moderne cerințe. Sarcina primordială a echipei de dezvoltatori ai Trilak este de a beneficia din plin de această oportunitate, și de a implementa treptat rezultatele obținute împreună, în procesele de fabricație și rețetele produselor proprii.

 

Sistemul nostru de colorare se bucură de mare popularitate de ani de zile. Asigurăm partenerilor noștri aparate de colorare performante, și asigurăm întreținerea și service-ul acestora prin specialiștii noștri.  Gama de produse, colorabile cu ajutorul acestor aparate, este în continuă creștere, cuprinzând atât emailuri și lacuri, cât și vopsele de interior, exterior si tencuieli decorative.

DESPRE PPG

 

PPG a fost fondat în anul 1883 sub denumirea Pittsburg Plate Glass de către Capt. John B. Ford și John Pitcairn în Pittsburg, Pennsylvania. Astăzi, PPG este unul dintre liderii globali în producția de vopsea, materiale industriale, produse chimice și sticlă, atât pentru uz industrial, cât și casnic.

 

Prin inovație, sustenabilitate și culoare, PPG ajută clienți din peste 70 de țări din întreaga lume să găsească cele mai bune soluții în renovarea locuințelor, în industria de transport și construcții.

 

În România, PPG este unul dintre liderii pieței de vopsea și deține unele dintre cele mai puternice mărci din România (Trilak, Héra, Sigma, Oskar și Danke!)