Inspirație și Trenduri

Culorile sunt o parte importantă a vieții noastre. Ne inspiră, ne aduc bucurie și relaxare. 

 

Prin paletarul nostru de culori vă ajutăm în proiectele tale de design interior, vă oferim inspirație, culoare, idei pe care le poți alege și adapta propriului stil. Vă punem la dispoziție peste 2000 de culori din care sigur o vei găsi pe cea care ți se potrivește. 
 

CULORILE ANULUI 2021

 

Într-o eră în care nimic nu mai este normal, accentul trebuie pus, mai mult ca niciodată, pe starea noastră de bine și pe confortul unei vieți liniștite.  Cu atât mai mult cu cât cu toții ne dorim să ne creăm un spațiu personal unde să putem evada din viața de zi cu zi. 
 
În acest context, HÉRA prezintă culorile anului 2021, special alese de experții noștri din toată lumea: o combinație de nuanțe naturale, pline de optimism, care conferă oricărui interior un plus de simplitate, garantând starea de bine și confortul.

Vezi mai mult
Trenduri și inspirație 2021

 

Noul catalog HÉRA 2021 vine acum cu idei noi și inspirație pentru proiectele dumneavoastră de success. Descoperiți noile trenduri în materie de culoare și design.

Răsfoiește catalogul HÉRA 2021
Brosură HÉRA 2021

 

Brosura HÉRA 2021 vine la pachet cu o colecție de nuanțe și scheme de culori actuale, bazate pe principiul 60-30-10, menite să vă însuflețească locuința. În acestă broșură puteți descoperi inspirație pentru proiectele dumneavoastră.

Răsfoiește broșura HÉRA 2021

INSPIRAȚIE

TRENDURI